De ervaringen van

anderen!

Bij J.R. Productions vinden we meningen heel belangrijk. En ook feedback is altijd goed! Ben jij ook benieuwd wat anderen vonden van hun samenwerking met J.R. Productions? Dan kun je dat hieronder lezen.

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Wesley Hüning,

mede-eigenaar 't Noorden

Van onze wens met een brainstorm, de planning naar video script, filmshots en een brede uitrol van de video, J.R. Productions zet het stapje extra. Joppe is flexibel, makkelijk in de omgang en juist op goed professioneel niveau. Hij heeft een fijne persoonlijkheid en legt precies de bijzondere momenten vast die we wilden laten zien. Bovenal hij is eerlijk, feedback kan je ook verwachten en dat is doorslaggevend waarom we J.R. Productions blijven aanraden!

Jessie te Grotenhuis,

eigenaresse ByJessie.

Een spontaan idee: een moodboard voor een interieurontwerp, maar dan in de vorm van een video. Een vaag plan werd door een overleg met Joppe concreet gemaakt. Joppe heeft feilloos aangevoeld wat ik wilde overbrengen en dit omgezet naar bewegende beelden. Het mooiste? Mijn opdrachtgever vond het geweldig!

Jelle Scheuter,

Hoofd marketing De Heide Smid

De samenwerking met Joppe hebben wij als zeer prettig ervaren! Hij is sociaal, gedreven en doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat het verhaal op de juiste manier in beeld komt. Tijdens de opnames stelt hij zich flexibel op en denkt hij actief mee om het best mogelijke resultaat te behalen. De video’s zijn professioneel en van top kwaliteit. Kortom, wij raden J.R. Productions zeker aan!

Volg ons op

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn

Contact

info@jrproductions.nl

+31 (0) 633 195 089

fb.com/jrproductionsfilms

Bezoekadres

(alleen op afspraak)

Hofstraat 20

7121 DM

Aalten

Informatie over

Copyright © J.R. Productions 2021