Ook wij hebben

een verhaal .

Hey! Welkom op onze Over J.R.-pagina. Als je een stukje naar beneden scrollt, kun je ons verhaal lezen en bekijken. Ja, ook bekijken. Want als videoproductiebedrijf kunnen we natuurlijk niet achterblijven met een eigen promotievideo.

Nou, scroll maar gauw, dan praten we daar verder!

Over J.R. Productions

Welkom bij J.R. Productions. Mijn naam is Joppe Roos. Achttien jaar oud en woon in Aalten, een dorp een kleine 10 minuten fietsen van de Duitse grens. Ik ben enthousiast, leergierig, (bijna) altijd vrolijk en praat graag met passie over mijn werk, al noem ik het zelf liever een uit-de-hand-gelopen hobby.

 

Van jongs af aan ben ik bezig met het vertellen van verhalen. Doormiddel van toneelstukjes en spelen met buurtkinderen. Zo'n 7 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met het maken van video's. Eerst voor mezelf, later voor anderen. De afgelopen jaren heb ik een unieke stijl ontwikkeld die ik op elke video weer toe pas. Sinds oktober 2018 mag ik J.R. Productions mijn eigen videoproductiebedrijf noemen en heb ik voor veel verschillende mensen al mogen werken.

Elke dag werk ik met passie aan verschillende video's. Met elke video probeer ik een uniek verhaal vast te leggen en te vertellen, vandaar de term 'Visuele verhalenverteller'.

Onze missie

Verhalen vertellen, dat is wat J.R. Productions doet. Jouw unieke identiteit online tot leven brengen. Voor bedrijven, organisaties, stichtingen of particulieren. Keer op keer vertaal ik jouw verhaal naar een video met gevoel. Als een foto meer dan 1000 woorden zegt, hoeveel verteld een video dan wel niet?

Onze visie

Met J.R. Productions creëren we een creatief nest. Een plek waar mensen terecht kunnen als ze hun online identiteit willen uitbreiden. Van A tot Z geholpen worden; we gaan net zo lang door totdat het eindresultaat eruit ziet zoals jij in gedachten hebt.

Benieuwd wat anderen vonden?

Dat snappen we!

Wil je toch nog even nalezen wat andere bedrijven, organisaties en particulieren vonden van de samenwerking met J.R. Productions? Daar hebben we natuurlijk aan gedacht!

Volg ons op

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn

Contact

info@jrproductions.nl

+31 (0) 633 195 089

fb.com/jrproductionsfilms

Bezoekadres

(alleen op afspraak)

Hofstraat 20

7121 DM

Aalten

Informatie over

Copyright © J.R. Productions 2021