Jong, creatief en een voorliefde voor verhalen; zo kun je J.R. Productions het beste omschrijven. Dag in, dag uit zijn we bezig met het vertellen van verhalen doormiddel van pakkende videocontent. Onder 'we' vallen jonge, creatieve freelancers met een passie voor content. Het beste halen uit elk verhaal is ons dagelijkse doel!

J.R(25).jpg

Over J.R.

Noorden (2 van 12).jpg

Even voorstellen...

Mijn naam is Joppe Roos. Negentien jaar oud en sinds 2018 eigenaar van J.R. Productions. Ik kom uit Aalten, de Achterhoek. Dit is ook de uitvalsbasis van mijn bedrijf. Vanuit hier werk ik voor lokale, regionale en landelijke opdrachtgevers.

 

Van jongs af aan ben ik bezig met het vertellen van verhalen. Doormiddel van toneelstukjes en scenes slingerde ik mijn fantasie en voorliefde voor verhalen de wereld in. Zo'n 8 jaar geleden kwam ik in aanraking met het maken van video's. Eerst voor mezelf, later voor YouTube en daarna voor opdrachtgevers. Ik geloof dat verhalen vertellen in combinatie met sterke videocontent impact kan maken. Video is booming en dat gaat nog lang niet veranderen. Dat is de reden dat ik graag jouw verhaal wil vertellen met video!

Waarom kiezen voor J.R.?

Met storytelling-video's raken we je doelgroep precies op de plek waar het nodig is. Zo maken we ze geïnteresseerd en nieuwsgierig naar de rest van je bedrijf. We werken nooit voor je, maar samen met je. Alles uit handen geven? No problemo. Zelf meedenken met de basis van de video? Graag zelfs! Jij kent je branche immers het allerbeste. Doen waar je goed in bent, dat vinden we het allerbelangrijkste. Daarom werken we met een team van jonge freelancers uit de regio om onze krachten te bundelen en een verfrissende blik te bieden. Want we zijn jong en kijken anders naar de wereld. 

Meer interesse of overtuiging nodig? Bel met Joppe!

J.R(25).jpg